Algemeen

Op 1 januari 2014 is Helder Vastgoed Alkmaar BV opgericht en gevestigd in Heerhugowaard. Helder Vastgoed Alkmaar BV richt zich zelfstandig op het dagelijks onderhoud van alle mutatiewoningen van Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland. Het vastgoedbezit bevindt zich voornamelijk in het HAL-gebied (Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk).

Met Stichting Woonwaard als opdrachtgever voert Helder Vastgoed Alkmaar BV verschillende opdrachten uit. Dit betreffen het mutatieonderhoud, reparatie huuronderhoud en de storingsdienst.  

Vanzelfsprekend zal Helder Vastgoed Alkmaar BV in 2016 zich blijvend richten op verdere professionalisering van het onderhoudsbedrijf in relatie tot de processen en het te voeren beleid. In hoge mate hanteert Helder Vastgoed Alkmaar BV de wijze van werken overeenkomstig het bedrijfsmodel van Helder Vastgoed Onderhoud BV, waar middels een geïmplementeerd kwaliteitssysteem en certificaatlabels sprake is van een consistente verankering van procedures, eenduidige werkwijzen, hoge vorm van klantgerichtheid en een positief bedrijfsresultaat.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden